maanantai 6. tammikuuta 2014

Maatuskoita

Vuoden ensimmäisen ompeluksen valmistuminen oli todellinen työvoitto. Viimeaikaiset pääntiet olen huolitellut framilonin avulla,  mutta tällä kertaa se vain ei jostain syystä onnistunut ja kun olin purkanut pääntien x kertaa, päätin jättää huolittelun viimeiseksi työvaiheeksi (kunnes keksisin, miten sen toteutan). Sitten tulikin sairastettua muutama päivä vatsatautia. Tiedättekö, että silloin ihminen on oikeasti kipeä, kun ei huvita edes ommella! Lopulta tauti taittui ja sain tehtyä työn loppuun asti. Pääntien päätin huolitella ruskean joustopitsin avulla. Lopputuloksena syntyi Pehemiän Maatuska-jerseystä pussihelmainen ja -hihainen tunika.



8 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tunika! Harmi kun en itselle ostanut tuota kangasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin sytyin tälle kankaalle vasta, kun näin valmiita vaatteita. Onneksi sitä silloin vielä sai. Nyt taitaa olla enää muita värejä jäljellä.

      Poista
  2. Kauniin mallinen tunika ja värit sopivat sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo on kyllä jotenkin minun näköinen kangas ja tykkään itsekin kovasti tuosta mallista. Onnistunut kokeilu siis ;)

      Poista
  3. Tosi kaunis versio Maatuskoista tämä sinun mekkosi! :) Sopii ja istuu hyvin. Kivat hihat erityisesti ja tuo pitsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämäntyylinen mekko on ollut jo jonkin aikaa toteutuslistalla ja maatuskat saatuani, näin ne mielessäni juuri tällaisessa. Yleensä teen melko slimmit hihat, mutta nämä pussittavat ovat ihanaa vaihtelua :)

      Poista
  4. Hieno tunika! Sopis hyvin munkin vaatekaappiin ;)

    VastaaPoista