torstai 31. lokakuuta 2013

Raitaa ja kohdistuksia

Sain ystävältä vaihtarina Noshin raitaa ja tein siitä itselleni paidan. Koska halusin peruspertsaan taas jotain pientä jippoa, niin päätin leikitellä hieman raidoilla.

 
 
 
Onneksi kangasta oli suht naftisti ja luovuin alkuperäisestä ideasta, jossa olisin tehnyt takakappaleenkin kahdesta osasta. Voin kertoa, että tuo vinon osuuden kohdistaminen ei ollut järin helppoa, ainakaan minulle :D


6 kommenttia:

  1. Vitsit miten hieno! Pitääköhän miun nyt näyttää omallekin paidalle saksia? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Jos luulet, että hermo kestää, niin mikä ettei ;) Miun toinen vaihtoehto oli tehdä joku iso kuvio ja kohdistaa sen raidat tuollein pareittain. Miul on vielä noita tilkkuja jäljellä, jos et halua saksilla kajota :D

      Poista
  2. Oi onpa hauska yksityiskohta ja hienot kohdistukset! Vau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En ole hirveästi raitoja ommellut, kun olen hieman pelännyt noita kohdistuksia, mutta nuo onnistuivat tässä paidassa kyllä aika nappiin :)

      Poista
  3. Mukavaa että olit käynyt osallistumassa blogissani arvontaan! :)
    Aivan mahtava tuo paita! Ja vaatii jonkin verran kyllä taitoakin sillä itse (tosin vain sisustustekstiilejä) ommellessani olen todennut raitojen ja ruutujen kanssa taiteilun olevan haastavaa! :D Tosin omat ompelutaidot ei suuriin saavutuksiin edes riitä. ;) Arvostan ompelutaitoisia ihmisiä jotka osaavat taikoa itsetehtyjä vaatteita. :)
    Mukavaa marraskuuta! :)
    -Kodin Onni-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi :) Minäkään en vielä vuosi sitten ollut ommellut ainuttakaan vaatetta, mutta niin se vain on, että tekemällä oppii. Joten rohkeasti vain kokeilemaan ;)
      Mukavaa syksyä sinullekin!

      Poista