torstai 23. lokakuuta 2014

Punaiset langat, siniset langat

Pieni mies kasvaa hirmuista vauhtia ja liian pieniä vaatteita saa olla jatkuvasti pakkaamassa pois, joten uutta ja isompaa tarvitsi tehdä. Ensin vaihdoin saumuriin punaiset langat ja ompelin yökkäriksi Villikko-haalarin (Ob 1/13) ja Bert-bodyn (1/12). Lisäsin haalarin selän pituuteen 4 cm, jotta kestovaipan kanssa ei ala kinnaamaan liian nopeasti. Bodyyn lisäsin napit eteen ja tein haarapalaan jatkon ja tuplanepit, jolloin bodyn käyttöikää saa hieman lisättyä.



 
 
Sitten vaihdoin saumuriin siniset langat ja ompelin kaksi haalaria lisää. Näihin laitoin hihoihin ja lahkeisiin resorit kanttauksen sijaan.



4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) jostain kumman syystä esikoiselta säästyneitä kaupan haalean vaaleita vaatteita ei tule juuri puettua. Paljon mukavampi laittaa päälle iloista ja värikästä :)

      Poista
  2. Ihanan värikästä! Minä olen nyt Onniliinin kanssa siirtymässä kokoon 68. Justiinsa eilen leikkelin mm. villikon. Kasvuvauhti on kyllä vauvalla kova. Kohta on 7 kiloa puntarissa. Kahdesta kilostahan me lähdettiin. Miten teillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Olen huomannut, että värit tekevät ihmeitä omallekin mielialalla.

      Teillä on kasvettu todella hienosti, ei olekaan enää mikään pikkuruinen Onni. Meillä reilu viikon takaisessa 2kk neuvolassa mitat olivat 60cm ja reilu 5 ja puoli kiloa :) Hurjaa vauhtia kasvavat <3

      Poista