maanantai 30. joulukuuta 2013

Kaksinkertainen velourpipo applikoinnilla

Olipa ihanaa istua pitkästä aikaa ompelukoneen ääreen! Ensimmäisenä työn alle pääsi talvipipo poitsulle, koska viime talvinen on auttamatta jäänyt pieneksi. Tein pipon Ikasyrin sähkönsinisestä velourista (kaksinkertaisena) ja applikoin Käpyseltä hankitusta limenvihreästä trikoosta kiipeilevän sammakon. Laitoin lisäksi pipon kulmiin palat heijastinkangasta, jotta pikkuviipottaja näkyisi paremmin myös pimeässä. Epämääräisitä hihkumisista, osoittelusta ja ilmeestä poitsun kasvoilla päättelin, että pipo oli saajalleen mieluisa :)

 
 
On muuten vaikea saada minkäänlaisia kuvia, kun ulkona on pimeää lähes vuorokauden ympäri. Tässä vielä sisällä otettu kuva tuosta applikoinnista.
 


4 kommenttia:

  1. Aivan mieletön pipo ja täydellinen sininen. Applikaatio on todella hyvin onnistunut, joten ei ihme, että saajaa hihkui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kylläpä kommenttisi lämmitti mieltä :) Pipon suunnittelu alkoi sillä, että vein pojan uuden toppapuvun kangaskasojen keskellä ja rupesin mallailemaan, että mikä näyttäisi hyvältä. Puvusta löytyy tuollaista sinistä ja limeä, joten nyt on uudelle toppapuvulle sopiva pipo kaveriksi :)

      Poista