perjantai 7. helmikuuta 2014

Paita applikoinnilla Sylva-huutikseen

Ihana ompeluryhmämme on taas mukana tekemässä hyvää. Viimekertainen Roosanauha-huutokauppa oli mahtava kokemus ja kun kuulin, että tulossa on uusi huutokauppa hyvän asian puolesta, olin heti mukana. Roosanauha-huutiksesta sekä siihen ompelemastani paidasta voit lukea lisää täältä.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/

https://www.facebook.com/pages/Piilo-lastenvaatekirpputori-/120673634676762?fref=ts
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ompelin tälläkin kertaa huutokaupattavaksi pitkähihaisen paidan applikoinnilla, koossa 98 cm. Kangas on Ikasyrin liikennemerkki jerseytä.
 
 Muistakaahan huutaa ensi lauantaina hyvän asian puolesta :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä paita kartutti Sylvan kassaa 57 eurolla ja koko huutokauppa tuotti yli 7 100 euroa. Jälleen kerran en voi kuin vain ihmetellä, mitä mahtava yhteishenki ja auttamisen halu voivat saada aikaan <3 Kiitokset kaikille huutokauppaan jollain tavalla osallistuneille! 

4 kommenttia:

 1. Sie olet kyllä ihan mestari aplikoimaan!! Tosi hieno tämä taas :) Mie tahtoisin osallistua, mutta kun on valinnan vaikeus, mitä tehdä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja onhan tässä vielä muutama päivä aikaa miettiä mitä tekisit. Suosittelen kyllä jotain ompelemaan ;) Tosin pääsee siihen huikeaan tunnelmaan ihan vaan seuraamalla pelkkää huutokauppaakin :)

   Poista
 2. Niin taitava applikointi. Olispa vähän isompi, niin voisin tavoitella nuorimmaiselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Otan näissä aina sen verran varman päälle, että jos ei onnistukaan tai huutoja ei tule, niin saan sen omalle poitsulle käyttöön, eikä jää turhana pyörimään ;)

   Poista