sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Äitiyspaita perhosista

Nyt sekin on tehty; ensimmäinen mammapaitani!
Toiveena on, että tämä paita menisi sekä odotus- että imetysaikana. Sivuilla on rypytykset antamassa tilaa kasvavalle masulle ja toivottavasti  rypyt hieman hämäävät tuota mahan seutua myös synnytyksen jälkeen. Imetys hoituu perinteisesti luukun kautta. Paita on kuositeltu oman yläosan kaavan pohjalta ja kankaana on Ikasyrin superpehmeä perhosjersey.

 
 
  

12 kommenttia:

 1. Vau mitkä kohdistukset sulla on tässä paidassa! Ei itsellä varmaan hermo riittäisi moiseen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voit varmaan kuvitella, millaisella hartaudella ja rakkaudella tämä on tehty ;) Onneksi kuviot sattuivat aika hyvin kaavoihin nähden, eikä jäänyt hirveän paljon hukkaa.

   Poista
 2. Kaunis paita ja ihana masuliini! Onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos :)
   Siulla ei taida mennä enää kauaa, että pääset nuuskuttelemaan <3

   Poista
 3. Tää on vaan niin ihanan keväinen! Piti oikei tarkemmin eilen tiirailla että löysin luukun sauman ja totesin imetysoption, aika hyvin siis häivytetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin mukavan pirteä :) Ainakin eilisen käytön perusteella tykkään kovasti. Se miten tämä sitten siinä toisessa käyttötarkoituksessaan pärjää selviää vasta myöhemmin.

   Poista
 4. Kaunis paita, väri sopii siulle loistavasti! Ja on kyllä tosiaan mahtava kohdistus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mietin pitkään, onko tää kuosi liian vaaleanpunainen miulle, joten kiva kuulla, että sopii.

   Poista
 5. Onpas ihana! Itse pitkään kaikkia muksuja imettäneenä en kyllä enää laittaisi niitä imetyspaitoja joissa olen kulkenut vuosikausia vaikka ne sopisivatkin käytettäväksi muutenkin. Ehkä siis tosiaan hyvä yhdistää tuo odotus ja imetys. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse imetin esikoisen erittäin epäkäytännöllisesti nostamalla aina paidan helmaa. Ajattelin, että tällä kertaa voisin panostaa itseenikin ja tehdä hieman käytännöllisempiä vaatteita :D

   Poista