sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Laneilla valmistuneet

Aamulla pakattiin koneet autoon ja ajeltiin laneille, jee! Tuntui, että muilla vaatteita valmistui taas hurjaa vauhtia, mutta itse pysyin tyylilleni uskollisena, eli hitaan ompelun tuloksena oli 2 valmista vaatetta ja yksi huppari jäi vielä kesken.

 
 Itselleni ompelin paidan shaalikauluksella. Kankaana Ikasyrin ihana harmaa sydänvelour. Tämän paidan kanssa menee isompikin masu ja imetyksen pitäisi sujua tuon avoimen kauluksen avulla. Tästä tuli mielestäni todella ihana <3

 
 Poitsu sai hupparin Seliasta hankitusta Pärinä-Jerseystä. Tein vuorin keltaisesta trikoosta tuomaan hieman väriä muuten synkähköön ulkonäköön. Paidan kaavana Ob:n Beagle Boy (4/2013) koossa 98.

 
 
Lopuksi vielä poseeraus meidän poitsun tyyliin ;)
 

6 kommenttia:

 1. No nopeehan sie olit, mie sain saman verran kahdessa päivässä :D Ihana tuo siun paita ja masu on niiin <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis tuo sinun sydämellinen vaate! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin todella paljon. Kannatti silputa tuo varjeltu ja marinoitu kangas, vaikka vähän hirvittikin.

   Poista
 3. Hienot tuotokset, etenki tuo siun paita! Hitaus on suhteellista, on vähän eri hurautella perus t-paitoja kun huppareita. Teiän fanit ei meninaa pysyä tässä vieressä pöksyissään, taidan teetättää kuvakirjan teistä näitten riemuksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) No on se varmaan noinkin, mut oon mie silti hitaampi ;)
   Ja hyvä, jos näistä kuvista on iloa myös muulla kuin ompelullisella tasolla :D

   Poista