tiistai 6. toukokuuta 2014

Ekat pienet vaatteet

Sainpahan vihdoin ommeltua ensimmäiset vaatteet tulevalle pikkuiselle. Vielä en ole saanut kantinkääntäjän alustaa väsättyä, joten bodyn kanttaaminen täytyi tehdä vanhaan tyyliin. Mutta nyt on bodypeikko selätetty ja voi tehdä lisää, kun siltä tuntuu ;) Hiemanhan tuo kanttaus kiertää ja vetää, mutta eiköhän se käytössä tasoitu. Toivotaan ainakin niin :D

Body on muokattu Ob 2/2012 Happy Squirrel kaavasta kietaisumalliseksi. Koko on 56 cm ja kangas on Viljamin puodin keltaista pandatrikoota.

 


 
 
Jatkoin bodyn haarapalaa ja laitoin tuplanepit, jotta bodyn käyttöikä pitenee. Jos tämän seuraavankin kanssa kestoillaan heti alusta asti, niin on hyvä, ettei bodeissa lopu pituus heti kesken.
  
 
Puolipotkarit on tehty SK 4/2006 kaavalla, resorivyötärön sijaan laitoin kuminauhan. Ja tämä oli ensimmäinen ompelus, jossa on haarakiila ja totesin heti, että emme tule toimeen keskenämme. Jatkoa varten täytyy etsiä potkareiden ja haalareiden kaavoja, joissa EI ole haarakiilaa :D Kokona näissä on 50 cm ja kangas on jälleen Viljamin puodista.

 

 
 8 kommenttia:

 1. Suloistukset ♥ Fiksu tuo jatkopala, eipä jää heti pieneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen pienet vaatteet on vaan niin hellyyttäviä <3 Muistan miten poitsun kanssa bodyt alkoivat aina kirrata tuolta haarasta, joten toivotaan, että tuolla jatkopalalla oikeasti saataisiin lisää käyttöaikaa näille :)

   Poista
 2. Ihanat! <3 Loistava idea jatkonepit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Bongasin tuollaiset Noshin bodeista ja idea vaikutti niin fiksulta, että oli pakko apinoida ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva, että tämän tulokkaan vaatekaapista löytyy ainakin kaksi uutta vaatekappaletta, ettei kaikki ole isoveikan vanhoja ;)

   Poista
  2. Minullekin on ollut tärkeää, että jokainen lapsi on aina saanut jotain uutta, vaikka kierrätystä kovasti suosinkin. Nyt olin kyllä kirppiksellä myynyt kaikki Vauhtivekaralta jääneet vauvanvaatteet, niin Onnille on saanut ommella uusia. Uusia ja ihania!

   Poista
  3. Joo, on se mukavaa, kun jokaiselle on jotain ihan omaa. Meillä on vielä ihan kaikki esikoisen vanhat tavarat tallessa, mistään ei olla luovuttu. Joten millekään ei ole varsinaisesti tarvetta, mutta täytyyhän sitä nyt jotain, ainakin vähän ;)

   Poista