torstai 4. syyskuuta 2014

Vakosametista veljeksille

Kangasvarastoista löytyi palanen harmaata vakosamettia ja päätin tehdä siitä siistimmät housut isoveikalle. Koska taskut ovat todella kova sana tuossa iässä, niin tein housuihin oikein reilun kokoiset taskut, jotta kaikki aarteet mahtuvat mukaan. Housuista tuli selkeästi mieluisat, koska sovitusvaiheessa poitsu ei olisi halunnut ollenkaan riisua niitä pois ja sen jälkeen kyseli monta kertaa, koska saa laittaa Iiiiisot taskut-housut jalkaan. Housut on muokattu SK 9/10 housujen pohjalta ja tehty koossa 98.

 
 
 
 
 

Pienemmälle veikalle tein Ob 1/08 Iguana-haalarit koossa 62. Näitä haalareita on purettu ja ommeltu ja purettu ja  ommeltu käsin suurella hartaudella, joten toivottavasti nämä myös pääsevät käyttöön, kunhan pikkuheppu tuosta vähäsen kasvaa.


 
 

 

 

 

 4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat haalarit, vitsi minkä urakan oot tehnyt! Ihanat ♥ Kiva että isompikin ilahtui housuistaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aika monta viikkoa koko projektin loppuun saattamisessa menikin, mutta nyt ne on valmiit. Ja nuo taskut olivat suuri hitti, niihin sai tungettua vaikka mitä :D

   Poista
 2. Ihastuttavat nuo isot taskut ja rutistettavan suloiset nuo lappuhaalarit. Ei siihen kauan mene, että Pieni on niihin sopivankokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli iso urakka, mutta lopputulokseen olen todella tyytyväinen.
   Kyllä nuo pikkuiset vaan kasvaa vauhdilla. Ekat pikkuruiset vaatteet jouduin jo laittamaan pois, nyyh <3

   Poista