torstai 8. elokuuta 2013

OE-Bingosta läppärilaukku

Ompeluelämää ryhmässä on menossa ompelukilpailu Bingon hengessä, eli bingoruudukosta muodostetun rivin sanojen tulee löytyä omasta ompeluksesta. Aika nopeasti löysin oman rivini: Applikointi, Kierrätys vanhasta uutta ja Nappi. Ja näistä syntyi läppärilaukku.

Uuden elämän laukun päälikankaana sekä vuorina sai laikkuuntunut vanha pöytäliina. Pehmusteeksi pääsi vanha täkki.
 
 
En löytänyt sopivaa ohjetta pikaisella etsimisellä ja halusin päästä aloittamaan, joten uskaltauduin piirtämään itse kaavat oman läppärin mittojen mukaan. Koska työhön piti sisällyttää nappi johonkin näkyvälle paikalle, laitoin laukkuun vetoketjun sijasta napilla suljettavan läpän.
 

 
Koska tämä on minun tyttömäisen Samsungin oma laukku, päätin applikoida blogini nimen laukkuun. Eipähän jää epäselväksi, kenelle tämä kuuluu ;)

Laukun sisällä on tarraläpällä suljettava tasku läppäriä varten sekä kaksi taskua johtoja ja muita tarvikkeita varten.


 
 
 
 
 Muutaman kerran jouduin purkamaan ja muuttamaan suunnitelmia lennossa, kun alkuperäiset suunnitelmat eivät oikein toimineetkaan, mutta purkaminen kannatti. Tästä tuli mielestäni oikein kiva.
 
 
Kankaat: näkyvä kangas kierrätetty pöytäliina ja pehmikkeenä vanha täkki
Kaava: oma sovellus

4 kommenttia:

 1. Hieno läppärilaukku, varmasti käytännöllinenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän jännitti, kun ompelin noita taskuja, että toimiiko idea käytännössä, kun kaikki palat on kasattu yhteen. Mutta tästä tuli just sopiva. Vielä en ole päässyt testaamaan miten toimii reissussa, mutta kotona olen hiippaillut pari kertaa laukku olalla ja on hyvä ;)

   Poista
 2. Siis vau! Miten ihmeessä jonkun kärsivällisyys riittää tuollaseen tekstiin? Kyllä nyt läppärin kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuohon applikointiin menikin aikaa vissiin yhtä kauan kuin koko muun laukun ompelemiseen ja pariin otteeseen mietin, että olikohan tässä taas mitään järkeä :D

   Poista