keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kummipojalle äkäinen lintu

Kummipoika täytti 10 vuotta ja lahjavinkkejä kysellessäni selvisi, että Angry Birds-teemalla ei voi mennä kovasti metsään. Lahjaksi päätin tehdä Ikasyrin sinisestä velourista trikoolla vuoritetun pipon Angry Birds-applikoinnilla.


Tästä tuli tosi kiva, vaikka Angry Birdseistä tiedän tasan tarkkaan vain, että siinä on lintuja ja possuja ja hirveästi noita tuotteita on joka paikassa myynnissä. Isäntäkin kehui lopputulosta ja sanoi, ettei pipo häpeä "oikealle tuotteelle". Ja mikä tärkeintä, kummipoikakin oli lahjaansa oikein tyytyväinen!

6 kommenttia:

 1. Tosi tosi hieno!! Miten nuo noin leveät ja tiheät mustat reunat sait kuvioihin? Ihan siksakkia säätämällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Leikkasin mustasta trikoosta koko tuon linnun ääriviivat ja ompelin ihan normaaleilla applikointisäädöillä. Näet paremmin, kun klikkaat kuvan isommaksi :)

   Poista
 2. Tää on niin hieno! Mietin jo et palkkaiskohan siut ompelemaan tällasen meiänki kummipojalle (ja hetkellisesti kävi mielessä jos itekin yrittäs mut onneks muistin edelliset vannomiset miten aplikointi ei vaan oo miun juttu) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli itseasiassa aika simppeli loppujen lopuksi, eikä yhtään lankojen vaihtoakaan, kaikki surruteltiin mustalla ;) Mutta jos ei oma kantti kestä, niin toki voin jeesailla ;)

   Poista
 3. Kummipoika kiittää edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kummi on niin iloinen siitä, että lahja oli mieleinen :)

   Poista