maanantai 27. tammikuuta 2014

Jättisalmiakkeja imetysoptiolla

Viime aikoina on kovasti hehkutettu joustocollegea ja pääsinpä minäkin viimein kokeilemaan, mitä siitä voi syntyä painijalan alla. Käpysen jättisalmiakista muotoutui tällainen pussihelmainen ja -hihainen mekkonen. Lisäksi löytyy taskut, jotka mielelläni lisään tällaisiin paksummista kankaista tehtyihin ompeluksiin. Jotenkin pelkään, että trikoisessa versiossa kangas antaa liian paljon periksi, jos taskussa on jotain, mutta toivottavasti tällainen jämäkämpi materiaali kestää kuosissaan.


Imetysoptio on toteutettu ompelemalla yläosa kahdesta eri palasesta. Keltainen trikoo yltää rintojen alle ja sen alareunassa on kuminauha. Salmiakkikaitaleen saa vetäistyä (toivottavasti kätevästi) alemmas ja rakosesta avautuu maitobaari.


 
 
Joustocollaria on ainakin miellyttävä ommella, koska se kestää mukavasti muodossaan eikä veny niin kuin trikoo. Saa nähdä, minkä arvosanan se saa käytössä.
 
 
 

16 kommenttia:

 1. Tuo imetysoptio kiinnostaa minua erityisesti, kun keväällä pitäis itsellekin sellaisia vaatteita ommella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaharjoittelussa ;) tuo tuntuisi toimivan ihan hyvin, mutta miten tuo pelaa tositoimissa, niin siihen on paha sanoa vielä mitään. Voi olla, että joustocollari on tuohon turhan jämäkkää ja toimisi trikoolla paremmin. Onneksi tämä on kuitenkin sellainen, ettei huuda imetysmekkoa, vaikkei sellaiseen käyttöön päätyisikään. Oletko jo löytänyt paljon erilaisia variaatiota ja onko joku osoittautumassa ylitse muiden?

   Poista
  2. Olen löytänyt useamman, jota voisi kokeilla, mutta mitään en vielä ole testannut.

   Poista
  3. Jään innolla odottamaan testailujasi ja vinkkejä hyviin ratkaisuihin :)

   Poista
 2. Hieno! Millä kaavalla tämä on tehty ja paljonko meni kangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen muokannut tämän oman yläosan kaavasta; lisää leveyttä helmaan ja hihoihin, taskut sekä tuo luukkuosuus. Joustocollaria oli hieman reilu metri ja se meni aika tarkalleen.

   Poista
 3. Tykkään kovasti, tosi kivan näköinen ja sopii sulle oikeinkin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Usein tuntuu etten millään meinaa löytää omaa tyyliäni, mutta nyt on ainakin selkeästi menossa joku pussihelmakausi :D

   Poista
 4. Ihana pikkumyy! Ja tuo pussihelma on varmasti lähitulevaisuutta ajatellen hyvä malli ;)

  VastaaPoista
 5. Voi tämä on ihan miun näköinen mekkonen! Tosi kiva!! Ilmeisesti syytä onnitella siuta ;) ?

  VastaaPoista