lauantai 11. tammikuuta 2014

Neulosmekko shaalikauluksella

Pois mukavuusalueelta oli tämän ompeluksen kantava teema.
Neulos materiaalina, taskut, shaalikaulus ja peittari; kaikki melko tuntemattomia kummajaisia minulle.

Kankaana vaihtarina saatu ihana Pihlaja-neulos ja shaalikaulukseen vinkkiä Linnean blogista. Hieman pitsiä taskunsuihin ja koristeommelta joululahjaksi saadulla peittarilla.

Ja tällainen siitä tuli!

8 kommenttia:

 1. Tykkään pihlajasta myös tässä värissä. Hieno tuli shaalikauluksesta,mietin itse että uskallanko kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tykkään molemmista väreistä ja tuntuu, että nyt viime aikoina moni on ommellut tästä, vaikka kangas on ollut myynnissä jo aika pitkään. Ja ei muuta kuin kokeilemaan tuota kaulusta, mukavaa vaihtelua ja ehkä jopa niitä onnistumisen elämyksiä ;)

   Poista
 2. Kiva tuo kaulus, oliko vaikea? Että uskaltaako kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei tuo loppujen lopuksi ollut kovin vaikea. Parissa kohdassa joutui hieman funtsimaan, mutta ohjeet aukeavat sitä paremmin, mitä pidemmälle hommassa etenee. Kannattaa kokeilla :)

   Poista
 3. Ooo tosi ihana, ja niin kaunis päälläsi! Mistä löysit ohjeen tähän ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on muokattu oman yläosan kaavan pohjalta; lisäsin shaalikauluksen tuota Linnean ohjetta mukaillen, laitoin taskut ja kumpparilla tein helmasta hieman pussittavan. Muuten siis vastaa trikoista versioita, mutta leikkasin n. 1,5 cm saumanvaroilla.

   Poista
 4. Aivan ihana kaula-aukko ja kauniit yksityiskohdat. Ja onpas puukki antanut sinulle messevän joululahjan, joten suoria peittarisaumoja tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kiva tehdä tällainen vähän monimutkaisempi ompelus, jossa on enempi työvaiheita. Lopputuloksin oli näin palkitsevampi. Ja kyllä ne miehet joskus näköjään oikeasti kuuntelevat, kun isäntä oli vielä osannut hankkia ihan oikean merkinkin ;)

   Poista