tiistai 15. huhtikuuta 2014

Poitsulle farkut ja pipo

Itselle alun perin suunnitellut joustofarkkuleggarit olivat lahkeiden kääntämistä vaille valmiit, kun päätin myöntää tosiasiat ja aloittaa totaaliseen purku-urakan. Leikkelin housuista ja jämäpaloista Ob 6/2012 Veijari-kaavalla housut ja onneksi kangas riitti juuri ja juuri. Sainpahan tuhottua metrin täysleveää kangasta 98cm housuihin ;)


 
Vielä ovat poitsulle reilut, mutta eivät ainakaan heti ala puristamaan. Ja taskutkin löytyivät heti. Taitaa olla tuon ikäiselle se tärkein ominaisuus :D

 
 
Ompelin poitsulle myös uuden kevätpipon Znokin traktoreista. Juuri sopivan kokoinen pala löytyi yllätyspalkinnosta, jonka voitin Punaisen Mökin Pikku Akka ja Tilkkuvakka-blogin adventtiarvonnassa. Ja piposta tuli todella mieleinen; aina pyydetään traktoripipoa, kun ollaan ulos lähdössä.

8 kommenttia:

  1. Hienosti tuhottu metri :) Tosi kivat pöksyt ja hieno pipo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Onneksi oli "vaan" joustofarkkua. Jos saksien alla olisi ollut joku kuosillinen, niin olisi tuo metrin silppuaminen voinut hieman kirpaista ;)

      Poista
  2. Mietin että en mie vaan saanut metriä kulumaan pojan housuihin, mutta nehän olikin kokoa 92, eli ilmankos ;) Tuo pipo on vaan paras, saatan joku kerta napata vahingossa sen oman pojan päähän ihan huomaamatta teiltä lähtiessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitä olisi voinut vähemmälläkin selvitä ;) Onneksi teidän lähtöä seurataan aina niin tiiviisti, että todennäköisyys sille, että saat jotain vietyä huomaamatta ulos, on häviävän pieni :D

      Poista
  3. Olipas kiva, että traktorikangas oli noin mieluisaa pojalle. :) Mun traktoripoika on talven aikana kasvanut niin paljon pituutta, että taitaa pitää ommella uusi traktoripaita - niin suosittu se on ollut ja hihat ovat auttamatta ihan liian lyhyet. Joustofarkkupöksyt on käytössä kyllä niin miellyttävät. Tuskin enää koskaan hankin itselle oikeita farkkuja. Joustofarkut kyllä voittaa joustamattomat 6-0.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, traktorit saivat erittäin riemuisan vastaanoton :)
      Täytyy kerätä lisää rohkeutta ja joskus kokeilla uudestaan housuja itselle, siihen asti mennään kaupan valikoimilla ;)

      Poista
    2. Mulla on muutamat ihanat mammahousut, jotka meinaan seuraavaksi tuunata "normi"vartalolle. Niin ihanaa joustofarkkua, etten raski laittaa niitä edes kirppikselle.

      Poista
    3. Kuulostaa erinomaiselta materiaalilta ja hyvältä kierrätysidealta. Itellä on vasta yhdet joustofarkut koko vaatekaapissa ja ne onkin melkein aina päällä.

      Poista