sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Pikku pöllönen

Mustikkahaalarin jälkeen halusin ehdottomasti kokeilla kokonaan vuoritetun haalarin tekemistä. Sopivasti Kaavoista viis-blogiin ilmestyi Hannan todella hyvä vuoritetun vetoketjullisen jumpsuitin ohje.

Ikasyrin yllätyspaketista saamastani ruskeasta velourista muotoutui pitkän pohdinnan lopputuloksena pöllöhaalari, joka on vuoritettu Ikasyrin unelman pehmeällä kirahvitrikoolla. Tein haalariin käännettävät hihan- ja lahkeensuut, koska ne nyt vaan on älyttömän kätsyjä pienillä ihmisillä. Haalarin pohjana on käytetty Ob 4/12 jumpsuit-ohjetta ja se on tehty koossa 68 cm.


 

 

 

 

 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti vaan ei tule hirmuista yökukkujaa ;)

   Poista
 2. Tämä on niin käsittämättömän suloinen, nuo siivet on huikeet! Kiva kuulla, että ohjeesta oli iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Pohdin pitkään, että minkä ruskean eläinhahmon tekisin ja päällimmäisenä mielessä oli pitkään nalle, mutta onneksi tuo pöllöajatus iski jossain vaiheessa. Siihen kun sai lisäillä hieman enempi yksityiskohtia.
   Ja iso kiitos ohjeesta, siitä on varmasti monelle todella suuri apu :)

   Poista
 3. Aivan mahtava luomus! Tosi kauniisti olet tehnyt kaikki yksityiskohdat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tätä teinkin kyllä melkoisella hartaudella ja kieli keskellä suuta, mutta olen itsekin erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti <3 Ja tulihan tästä ihan käyttökelpoinen, vaikka suunnitteluvaiheessa pelkäsinkin, että on vähän liikaa omalle taitotasolle ;)

   Poista
 5. Voi miten vekkuli haalari! Aivan ihana, tykkään kovasti! Onnea tulokkaan odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tätä katsellessa itseä ainakin alkaa väkisinkin hymyilyttämään. Ei mene enää kauhean kauan, että saa pikkuisen nuuhkuteltavaksi <3

   Poista
 6. Tosi ihana! Täynnä kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välillä on kiva keskittyä johonkin muuhunkin kuin pelkkään käytännöllisyyteen ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitti :) Tämä on varmasti yksi onnistuneimpia ompeluksiani ja on mahtava huomata, että tämä näyttää muidenkin silmään siltä. Muilta saatu positiivinen palaute lisää sitä omaa onnistumisen tunnetta <3

   Poista