keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Svetari joustiksesta

Nyt kun saamme nauttia ennätyskuumasta kesästä ja kannan lisäksi mukanani omaa lämpöpatteria, niin mikä olisikaan sopivampi ompelus kuin svetari ;) Koska tätä mahakasta olotilaa ei ole enää kauaa jäljellä, päätin siirtyä eteenpäin raskausvaatteiden tekemisestä, mutta tavoitteena on ommella vaatteita, joissa myös imetys sujuu vaivatta. Omasta vaatekaapista ei löydy lainkaan vetoketjullista svetaria viileämmille keleille, joten päätin aloittaa sellaisesta.

Takin pohjana on käytetty Ob:n Saturday Chilling hupparia (5/11). Kunhan tämä maha häviää, niin pystyn hieman arvioimaan kaavan sopivuutta. Nyt vain totean, että kun vedän vatsaa sisään, saan juuri ja juuri vetoketjun kiinni :D Kankaana on Metsolan vihreä Kauno joustofrotee ja somisteina käytin joustopitsiä. Tein hupun sijaan korkean kauluksen, jonka kiinnitys on Kam-nepeillä. Nälän yllättäessä ruokailu onnistuu avaamalla vetoketjua, mutta kaulus voi olla samaan aikaan kiinni.

 

  

 

 


 

2 kommenttia:

 1. Tämä on niin kiva kangas, mutta en ole siitä osannut tehdä vielä yhtään mitään. Söpönen tuo pitsivetskari tähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin tuo kangas ehti odotella jonkin aikaa inspistä. Alun perin suunnitelmissa taisi olla tunika.
   Ja tuo on muuten ihan tavallinen vetoketju, joka on reunustettu joustopitsillä ;) En tiedä löytyykö mistään näin pitkiä pitsiavoketjuja.

   Poista