lauantai 14. maaliskuuta 2015

Alikeompelua

3-vuotias esikoispoikani halusi paidan. Hän sai itse valita kankaan kangasvarastoistani ja päätyi ruskeaan joustofroteeseen. Yritin hienovaraisesti esitellä muita, mahdollisesti kivempiä kankaita, mutta päätös pysyi. Kyselin, haluaisiko hän paitaan jonkun kuvan. Kyllä, linnun! Ja paidassa ei saa olla huppua!

Näiden speksien pohjalta syntyi joustispaita pitkillä resoreilla ja alikeompeluna tehdyllä pöllön kuvalla. Saa nähdä kohtaako suunnittelijan visio ja ompelijan toteutus ;)


 


12 kommenttia:

 1. Ihana paita ja aika päättäväinen muotisuunnittelija teillä. Tämä on nyt varmasti mieleinen ja sehän on tärkeintä. Ja pöllö. aina yhtä sympaattinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuon pikkumiehen päätä ei hevillä käännetä, kun hän on jotain päättänyt ;) Mielenkiinnolla odotan reaktioita, kunhan kotiutuu mukkilasta.

   Poista
 2. Tosi hieno pöllöpaita! :) Alikeompelua pitäisikin uskaltaa joskus kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) kannattaa kokeilla! Miekään en ollut aiemmin kokeillut tuota, mutta oli kivaa vaihtelua ja huomattavasti miellyttävämpää kuin aplikointi.

   Poista
 3. Söpö paita ja niin kiva, kun se on juuri sellainen mitä käyttäjäkin halusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kiva, kun lapsi on jo siinä iässä, että ymmärtää, mistä vaatteet tulevat ja osallistuu suunnitteluun. Katsotaan, missä vaiheessa kadun äsken kirjoittamaani ja toivon, että lapsi ei puuttuisi vaatevalintoihin ;)

   Poista
 4. Hieno paita! Toivottavasti kelpaa suunnittelijallekin, se kun ei aina ole mikään itsestäänselvyys omasta suunnittelutyöstä huolimatta ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä valinta, kaunis suklaanväri! :)
  Hymyilyttää tuo pojan kommentti: "Ei huppua!" Se on meilläkin ihan vakio. Huppu saa olla vain sellaisessa paidassa, jonka päälle ei tarvitse pukea ulkotakkia. No, kohta on taas huppujen aika.
  Hauska pöllöpaita - varmasti kelpaa vaatesuunnittelijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miekin tykkään noista väreistä :) Meillä poika rakastaa huppuja ja haluaa kulkea huppu päässä, joten ajattelin että haluaisi tähänkin hupun. Mutta onneksi varmistin, ettei menty metsään siinä kohtaa :D

   Poista
 6. Komppaan edellisiä: Huippuhieno pöllö!

  VastaaPoista