lauantai 28. maaliskuuta 2015

Haalari pikkuveikalle

Tätä Mansikkapaikkavelouria olen marinoinut pitkään ja huolella. Vihdoin raaskin sen saksia, kun pikkuveikka ei kasva enää ihan niin hirmuista kyytiä. Haalari tehty reilulla kasvuvaralla, mutta voidaan ottaa heti käyttöön, kun resorit vain kääntää. Kunhan vain nuo ilmat ensin hieman lämpenisivät!

8 kommenttia:

 1. Voi hulja, miten ihana haalari ja Poika! Ihan jo omalla pyllyllään istuukin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) tää on ensimmäinen istumiskuva, eli ihan uusi taito <3

   Poista
 2. Tuon vikan kuvan voisin kehystää, sopii niin hyvin nuo värit nappisilmälle <3 Haalari ja poika on molemmat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on miustakin tosi kiva kuva :) Tällä kertaa visio ja toteutus kohtasivat täydellisesti. Eli kannatti ostaa kangas marinoitumaan, vaikkei sille ollut vielä käyttäjääkään ;)

   Poista
 3. Ihana haalari ja ihana haalarin sisälläkin:) Joskus ihanasti onnistuu visiossaan, se on varmasti tämän harrastuksen parhainta antia! :) Voikos udella, mikä mahtoi olla kaavana tähän haalariin? Omille poikasille on nimittäin suunnittelilla samanmoiset haalarit ja kankaatkin on jo odottamassa, kunhan saisi yhdet verhon retaleet tieltä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja tuo on ihan totta!
   Haalari on tehty ottobren jumpsuit-kaavalla, taisi olla numerossa 4/12. Haalaria on kavennettu verrattuna alkuperäiseen kaavaan sekä resorit tein pidempinä ja lisäsin suojaläpän vetoketjun päähän :)

   Poista