lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pilkkuja tunikassa

Viimeaikaiset itselleni tehdyt ompelukset ovat päätyneet kaikki kirppislaatikkoon ja jonkinasteista ompelumasennusta oli jo havaittavissa. Päätin kaivaa vanhan kunnon Onion 2035-kaavan ja tehdä jotain sen pohjalta. Jos saisi ommeltua edes jotain käyttökelpoista. Tämä nyt ei ainakaan heti lentänyt lootaan, joten katsellaan, josko tästä taas noustaisiin ;)


8 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kauniinmallinen! Mitähän sinä sinne kirpputorilaatikkoon olet viskellyt? Olisit edes vilauttanut täällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) edelliset ompelukset ovat olleet erinäisiä kaavakokeiluja ja niiden sopimattomuus ärsytti suunnattomasti. Siispä liikkeellä ollaan oltu poissa silmistä, poissa mielestä-taktiikalla ;)

   Poista
 2. Kaunis tunika, istuu hyvin ja väri on sellainen että ainakin itselläni tulisi varmasti käytettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse olen erityisen tyytyväinen tuohon yläosaan, koska se tosiaan istuu hyvin. Ja nämä harmaat pilkut ovat minunkin mieleen.

   Poista
 3. Ihana malli! Kauniisti istt yläosa ja alaosan malia pitäisi myös kokeilla. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuollaisen helman olen tehnyt aiemminkin, mutta siihen tehty yläosa ei ollut minulle hyvä. Siitä asti tuo helma on pyörinyt ajatuksissa ja vihdoin sain kokeiltua tuota ihan perusyläosaan :)

   Poista