lauantai 31. elokuuta 2013

Ensimmäinen Onion

Minäkin sain käsiini paljon kehutun Onion 2035-kaavan ja täytyy sanoa, että se on jokaisen ylistyssanansa ansainnut. Ihan huippu kaava!
Käytän normaalisti kokoa xs ja ystäväni suositteli tekemään tuon xs-koon ilman saumanvaroja, koska kaava on suht reilua mitoitusta. Jätin muualta paitsi poikkisaumasta saumanvarat pois, lyhensin helmaa reilusti ja tein vajaamittaiset hihat. Kangas on Ikasyrin Folklore Fish interlockia. Ai että tykkään tuosta vispipuuron väristä :D



 
 
Pääntien huolittelussa käytin framilonia, ohjetta voi katsoa mm. täältä. Tällä tavalla aion tehdä jatkossakin, ei tarvitse sählätä kaitaleiden kanssa.
 
Nyt kun pääntie on suht napakka, eikä kukaan ole sitä vielä pikkukätösillään venytellyt, voi tehdä vaikka näin...
 
 ... eikä kaula-aukosta näy napaan asti :D

Kaava: Onion 2035, koossa xs ilman saumanvaroja
Kangas: Folklore Fish, Ikasyr

6 kommenttia:

  1. Oi että tuo on mahtava! ...ja mie kun en erityisemmin muka välitä tuosta kankaasta... Sopii tähän täydellisesti, kyllä nyt kelpaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Miustakin tuo kangas käy tähän tosi hyvin, olen oikein tyytyväinen koko suoritukseen :D

    VastaaPoista
  3. Hieno tunika. Mäkin tykkään tuosta kankaasta. Tein siitä itselleni topin, mutta kanttasin samasta kankaasta suikaleella Ei tullut hyvä ollenkaan. Taidankin korjata sen tuollaiseksi hienoksi framilon kaula-aukoksi. Kiitti vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo on jotenkin niin minun värini, vaaleaa vispipuuroa ja tummaa vanhaa punaista, oih <3 Minäkin aion käyttää tuota tapaa pääntien tekoon jatkossa, tulee siistiä jälkeä eikä toivottavasti tarvitse pelätä lörpähtämistä. Nyt pitää vaan tilailla lisää framilonia, kun nyt löysin sille käyttökohteen :D

      Poista
  4. Kivan näköinen :) Minullakin pötköttää kaapissa tuota kangasta. Ehkäpä saan sen tämän innoittamana saksien alle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva, jos sait tästä inspiksen. Jännästi alkaa ideoita syntyä, kun näkee kankaan vaatteena.

      Poista